QUÈ TRACTEM

ASPECTES GENERALS

La teràpia que desenvolupem és personal i individualitzada, la qual cosa implica que el tractament mai serà igual per a diferents persones, encara que el motiu de consulta pel que hagin acudit sigui el mateix.

El procés terapèutic implica:

  • “Una avaluació que ens permetrà comprendre què li passa al pacient

  • “L’establiment d’hipòtesis i el desenvolupament d’un programa de tractament

  • “El tractament permetrà desenvolupar tècniques i estratègies al pacient per millorar les habilitats necessàries per enfrontar i solucionar amb èxit els seus problemes

  • “Treballar en la prevenció de recaigudes abans de donar l’alta. Es prepararà al pacient perquè pugui enfrontar-se amb eficàcia a les possibles dificultats que sorgeixin en la seva vida quotidiana

  • “Quan haguem aconseguit assolir l’objectiu de la teràpia, es realitzaran sessions de seguiment que ens permetran controlar l’estat del pacient.
PSICOLOGIA D'ADULTS

Teràpies que desenvolupem a consulta

PSICOLOGIA INFANTO - JUVENIL


Les persones evolucionem i canviem al llarg de tota la nostra vida. No obstant, és en les primeres èpoques de la nostra vida, la infància i l’adolescència, en les que es produeixen el màxim nombre de canvis i els que són més importants. És en aquests anys inicials on s’aniran establint els fonaments psicològics i emocionals de com serem d’adults.

En aquesta etapa del creixement poden donar-se dificultats que afectarien al correcte desenvolupament psico-personal en cas de no ser resoltes de manera adequada.

Les alteracions es poden veure reflexades en diferents àrees de l’individu: escolar, familiar, emocional, relacional, personal…


Des de Psicocat defensem la idea que una bona intervenció psicològica i personalitzada pot ajudar al nen i/o adolescent a fer front les dificultats amb les que es pot estar trobant al llarg dels seus anys de desenvolupament.

Creiem que és necessari un treball complet i íntegre amb el nen i el seu entorn més immediat que són els pares, i en moltes ocasions l’escola i els mestres o professors, per garantir un bon resultat i fer front a tota la problemàtica que es presenta.
No intervenir en algun d’aquests tres agents podria impedir una bona resolució del problema i generar-ne altres de nous en un futur proper.
Per això, treballem de manera coordinada amb pares i escola per unificar la línia de treball i oferir una coherència al nen i/o adolescent.

Teràpies que desenvolupem a consulta

>